• Romantische verblijven
  • Ideeën voor romantische uitjes
Home » Romantische uitjes in Apeldoorn

Romantische uitjes in Apeldoorn

Apeldoorn

Zoek je een leuk romantisch uitje in Apeldoorn of omgeving om jouw partner een keer heerlijk te verrassen? Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of omdat hij/zij jarig is? Dan maak je een goede keuze, want niets is leuker dan jouw geliefde een liefdevolle dag of een spannend weekendje samen te bezorgen! In Apeldoorn en regio is op romantisch gebied gelukkig genoeg te doen. We hebben een top vijf samengesteld van uitjes die echte quality time zijn voor jouw relatie.

1. Paleis Het Loo
Een hotel boeken in Apeldoorn in combinatie met een bezoek aan het prachtige Paleis Het Loo betekent romantiek ten top. Maak samen een intieme wandeling door de prachtige paleistuinen en het paleispark en neem een kijkje in de koninklijke stallen en de koetshuizen. Natuurlijk mag ook het fraaie museum, waar je onder meer koninklijke schilderijen, sculpturen en kleding kunt bewonderen. Na afloop kunnen jullie heerlijk eten in een van de twee pittoreske restaurants of deze romantische dag afsluiten in de petitfour bar.

2. Slapen in het Bos
Wat is een liefdevoller gebaar dan jouw partner een superromantisch nachtje ‘Slapen in het Bos’ te bezorgen? In Apeldoorn kan het! In een sfeervol houten huisje, midden in het bos nabij het centrum van Apeldoorn, voelen jullie je helemaal één met de natuur. Bewonder onder het genot van een lekker drankje in de avond de prachtige sterrenhemel. De mooie inrichting en de heerlijke boxsprings zorgen ervoor dat je in dit knusse huisje in het bos de aandacht helemaal op de ander kunt richten!

3. De Apenheul
Als jouw partner van dieren en vrolijkheid houdt, is een bezoek aan De Apenheul als romantische activiteit een slimme zet. Geniet samen van ruim 300 apen van maar liefst 35 soorten, afkomstig uit Afrika. In een groene, natuurlijke omgeving kun je kennismaken met de tientallen apen die in De Apenheul vrij rondlopen en die je ook mag aanraken en oppakken. Zeker weten dat het ook tussen jullie gezellig wordt samen met de bijzondere en grappige apen in De Apenheul!

4. Lichtpark Lumido
Een heel romantische en uniek belevenis is Lichtpark Lumido. Niet voor niets worden in dit park veel huwelijksaanzoeken gedaan, want je kunt hier ’s avonds in het weekend genieten van een privé gondeltocht en van diverse licht- en geluidshows van hoogstaand niveau. Kies ook voor dit uitje om jouw geliefde een keer op een originele manier te verrassen!

5. Glow Golfen
Een unieke belevenis die jullie als partners dichter bij elkaar brengt, is het fenomeen Glow Golfen. Hierbij spelen jij en je partner een heerlijk potje minigolf in een indrukwekkend decor van licht en donker. Bij deze activiteit waan je je in een sprookjeswereld en kun je samen heerlijk wegdromen.

Ook zo enthousiast geworden van deze gave uitjes? Kijk eens bij Valk Exclusief voor unieke hotelovernachtingen met jouw geliefde in deze omgeving!

Romantisch-Weekendjeweg.nl - © 2024