TravelBird

Wij vergelijken o.a.
reisbureaus

Travelbird heeft dagelijks de beste deals voor een romantisch weekendje weg
Elke dag staat op Travelbird de leukste en inspirerende aanbiedingen voor weekend weg. Travelbird heeft voor ieder wat wils: hotels aan de kust, stedentrips in Nederland, stedentrips in Europa, een wellnessweekend of een wandelweekend. Ook heeft Travelbird veel last minute weekendtrips en culinaire weekendjes.

Wil je romantisch weekend naar Rome, Praag, Parijs of Barcelona? Dit kan allemaal bij Travelbird. De aanbiedingen verschillen per dag, maar er zitten altijd Europese bestemmingen bij! Of wil je liever samen tot rust komen? Boek een wellnessweekend en ontspan in het wellnesscentrum. Boek een wandelweekend of een hotel aan de kust als je romantisch wilt wandelen over het strand of door de natuur.

De prijzen zijn altijd op basis van een volledige bezetting van een hotelkamer. Per aanbieding staat dit duidelijk aangegeven. De prijzen zijn te allen tijde per persoon. Het vervoer per aanbieding verschilt: vliegreis, eigen vervoer of treinreis. Het aantal overnachtingen staat per aanbieding aangegeven.

Romantische tips & kortingen

Romantische uitjes in Apeldoorn

Zoek je een leuk romantisch uitje in Apeldoorn of omgeving om jouw partner een keer heerlijk te verrassen? Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of omdat hij/zij jari...

trevi fontein

Besparen op een weekendje naar Rome

Een van de meest romantische steden in Europa is toch wel Rome. In deze stad van cultuur is ontzettend veel te zien en te beleven en je kunt er heerlijk eten! D...