• Romantische verblijven
  • Ideeën voor romantische uitjes
Home » NS International

NS International

Het treinnetwerk binnen Europa wordt steeds meer geschikt voor een stedentrip. Zo kun je tegenwoordig landen als Engeland, België, Duitsland en Frankrijk binnen enkele uren bereiken! Een treinreis is comfortabel zodat jij en je partner volledig van de reis en elkaar kunnen genieten.

Wat dacht je van een mooie reis met de Thalys naar de stad van de liefde, Parijs? In ongeveer 4 uur sta jij in hartje Parijs en kan jouw romantisch weekendje weg beginnen! Word jouw partner helemaal enthousiast van Disneyland? Sinds enkele jaren rijdt de Thalys ook tot het Disney park! Een magisch weekendje weg hoort dan ook zeker tot de mogelijkheden!

Bij NS International boek je eenvoudig treinreizen naar alle bestemmingen in Europa. De internationale tak van de NS biedt een grote diversiteit aan steden aan. Tip: hoe eerder je een boeking plaatst, hoe voordeliger de tickets. Kijk bovendien ook eens naar de nachttreinen, deze worden op steeds meer trajecten ingezet waardoor zelfs steden als Wenen ineens bereikbaar worden met de trein! En wat is er nu romantischer in een prive coupe, samen met je geliefde de nacht doorbrengen? 😉

Romantisch-Weekendjeweg.nl - © 2024