Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
3 dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in een Suite nabij de kust in Zeebrugge

Holiday Suites Zeebrugge
Zeebrugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen in een suite nabij de Belgische kust in Zeebrugge

Gelegen aan de Belgische Kust, dichtbij Brugge en Knokke, ligt het charmante vissersdorp Zeebrugge. Dit dorp straalt gezelligheid uit en is een aantrekkelijke bestemming met zijn uitgestrekte strand, uitnodigende restaurants en tal van activiteiten voor alle leeftijden, ongeacht het seizoen. Na het verkennen van Zeebrugge, nodigen de nabijgelegen kustplaatsen uit voor verdere ontdekkingen. Brugge, bekend als het 'Venetië van het Noorden', is slechts een korte afstand verwijderd en zeker een bezoek waard. Nog dichter bij vind je het pittoreske Lissewege, 'Het Witte Dorp', waar de authentieke huizen, charmante eetgelegenheden en de ongerepte natuur gegarandeerd indruk maken.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 30 april!

Aan of nabij de kust
3 dagen

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in een Suite nabij de kust in Zeebrugge

Holiday Suites Zeebrugge
Zeebrugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting
  • Holiday Suites Zeebrugge ligt op 1,6 km van het strand
  • Dichtbij Brugge en Knokke
  • In het midden van het havengebied
  • Gratis gebruik van het binnen- en buitenzwembad!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: ga een dagje naar Brugge
Tips voor tijdens je verblijf

Zeebrugge
Voor de culinaire liefhebbers zijn er tal van visrestaurants waar je verse zeevruchten kunt proeven, rechtstreeks van de vissersboten. De cafés bieden een gezellige sfeer waar je kunt ontspannen met een kopje koffie of Belgisch bier. Dit gebied is een must-visit voor diegenen die de lokale sfeer willen opsnuiven en genieten van de maritieme charme van Zeebrugge.

Brugge
Brugge, vaak aangeduid als het 'Venetië van het Noorden', is een historische stad die bekend staat om zijn middeleeuwse architectuur, schilderachtige grachten en geplaveide straatjes. De stad is een UNESCO-werelderfgoed en trekt bezoekers aan met zijn rijke geschiedenis en cultuur. Topattracties zijn het Belfort, de Basiliek van het Heilig Bloed en het Groeningemuseum met zijn collectie Vlaamse Primitieven. Brugge is ook beroemd om zijn kantwerk, chocolade en bier, dus vergeet niet om een van de vele ambachtelijke winkels te bezoeken of een rondleiding te boeken in een lokale brouwerij. Een boottocht op de grachten biedt een uniek perspectief op de stad en is een ontspannende manier om de schoonheid van Brugge te ervaren.

Knokke
Knokke is de meest exclusieve badplaats aan de Belgische kust, bekend om zijn luxe boetieks, kunstgalerijen en stijlvolle uitstraling. Het is de perfecte bestemming voor een chic dagje uit, waar mode en kunst hand in hand gaan. De Lippenslaan is de belangrijkste winkelstraat, vol met high-end winkels die de laatste trends aanbieden. Kunstliefhebbers zullen genieten van de vele galerijen die moderne en hedendaagse kunst tentoonstellen. Knokke heeft ook een prachtig strand waar je kunt ontspannen of deelnemen aan watersportactiviteiten. Na een dag winkelen of strandplezier, zijn er tal van verfijnde restaurants en bars waar je kunt genieten van gastronomische gerechten en een bruisend nachtleven.

Holiday Suites Zeebrugge
Kustlaan 97,
Zeebrugge, België
Kaart
Kustlaan 97, Zeebrugge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het authentieke visserstadje Zeebrugge vind je een residentie van Holiday Suites! De residentie biedt comfortabele vakantieappartementen voor 2 tot 5 personen en je overnacht er heerlijke tijdens jouw ontdekkingsreis aan de Belgische kust. Kom je overnachten in deze residentie? Dan kan je ook gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad, de fitnessruimte, de sauna en hamam. Een ontspannend verblijf komt je dus tegemoet. Naast de luxe buiten de suite, kan je ook in de suite heerlijk genieten. Met een uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een fijne badkamer kom je helemaal tot rust in het authentieke Zeebrugge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 21.60 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 16,00 p.h.p.d (max 2)
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Zeebrugge

Steden, Stranden
Zeebrugge

Zeebrugge is een internationale haven, familievriendelijk kuuroord en de 'vis hoofdstad' van België. De badplaats is verbonden met Brugge door middel van het Boudewijnkanaal. Geniet hier van het strand het gehele jaar door!

SEA LIFE Blankenberge

Dierentuinen en aquaria
Koning Albert-I-Laan 116

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Pier Blankenberge

Stranden, Bezienswaardigheden
Zeedijk 261

De pier van Blankenberge is gebouwd in 1933 naar een ontwerp van Jules Soete. De Blankenbergse pier was de eerste aan de Atlantische kust van het Europese vasteland.

Belle Epoque Centrum

Musea
Elisabethstraat 24

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vergane glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese burgerij een redelijke welvaart kende.

St.-Antoniuskerk

Bezienswaardigheden
Zuidlaan 51

Deze gotische kerk dateert uit het midden van de 14e eeuw en behoort tot het type van de hallenkerken: drie beuken met dezelfde breedte en hoogte.

Serpentarium

Musea
Zeedijk 147

Het Serpentarium bezorgt u een indrukwekkende reis door een oerwoud vol spinnen, hagedissen en kikkers. Van het oerwoud naar de woestijn, hier is het maar een kleine stap. U beleeft de wondere wereld van bijzonder zeldzame soorten. Van de prachtige regenboogboa, de tapijtpython en de panter kameleons tot de zwarte mamba, ‘de koningin de gifslangen’.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Handdoekenpakket à € 8,50 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 15,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 16,00 p.h.p.d (max 2)

Belangrijke informatie

Let op:

  • Holiday Suites werkt met een digitale receptie. Dat wil zeggen dat wij telefonisch bereikbaar zijn van 8u 's morgens tot 22u 's avonds. Er is geen receptie ter plaatse in de residentie.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 21.60 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Er is geen receptie ter plaatse in de residentie.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau