Natuur
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van het Limburgse heuvellandschap in Slenaken incl. ontbijt

Romantik Parkhotel Het Gulpdal
Slenaken, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
278,-
totaal: 583,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 208 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3 of 4 dagen van het Limburgse heuvellandschap in Slenaken incl. ontbijt

Parkhotel het Gulpdal is jouw uitvalsbasis voor een onvergetelijke ervaring in het pittoreske Slenaken. Omgeven door het glooiende Limburgse heuvellandschap biedt ons hotel een oase van rust en comfort. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen verblijf of een actieve ontdekkingstocht, binnen een klein uur ben je in de Ardennen of de Eifel, en steden als Keulen, Antwerpen en Brussel liggen binnen handbereik. In slechts een half uur bereik je historische plaatsen als Aken, Luik, Valkenburg of Maastricht, de oudste stad van Nederland.

Natuur
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van het Limburgse heuvellandschap in Slenaken incl. ontbijt

Romantik Parkhotel Het Gulpdal
Slenaken, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van wellness, fitness, tennisbaan
  • Mooie omgeving!
  • Tip: bezoek het 3 landenpunt
Tips in de omgeving

Wandelen langs de Gulp
De Gulp is een charmant riviertje dat door het heuvellandschap van Zuid-Limburg kronkelt. Een aanbevolen wandelroute is het Gulpdalpad, dat je meeneemt door een gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rust. De route voert je langs traditionele Limburgse boerderijen, uitgestrekte weilanden, en door kleine bosgebieden. Onderweg kom je misschien de zeldzame ijsvogel of bevers tegen. Zorg dat je goede wandelschoenen draagt, want sommige paden kunnen heuvelachtig en uitdagend zijn. Het is een ideale manier om de lokale flora en fauna te ontdekken en te genieten van de frisse lucht.

Bezoek de wijngaarden
De Limburgse wijnen winnen aan populariteit en een bezoek aan een lokale wijngaard is een heerlijke manier om de regionale cultuur te proeven. Wijndomein De Planck biedt rondleidingen waarbij je meer leert over het wijnmaakproces en de kans krijgt om verschillende wijnen te proeven. Wijngaard St. Martinus, een andere optie, staat bekend om zijn innovatieve en duurzame wijnproductie. Hier kun je een rondleiding combineren met een wijnproeverij, waarbij je uitleg krijgt over de verschillende druivensoorten en productiemethoden. Het is aan te raden om vooraf te reserveren, vooral als je met een grotere groep bent of een speciale ervaring zoals een wijn-spijs proeverij wilt boeken.

Fietsen door het Heuvelland
Het Limburgse Heuvelland is een paradijs voor fietsers. Met een netwerk van goed aangegeven fietsroutes kun je op eigen tempo de regio verkennen. De Mergellandroute, bijvoorbeeld, is een klassieke route die je langs de meest kenmerkende landschappen en dorpen van Zuid-Limburg voert. Je kunt kiezen voor een elektrische fiets om de heuvels met gemak te beklimmen. Onderweg zijn er talloze plekken om even te pauzeren en te genieten van een panoramisch uitzicht over de velden en dorpen. In de dorpen zelf vind je vaak gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten zoals de Limburgse vlaai, een hartige zoervleisj (zuurvlees) of een verfrissend Limburgs biertje.

Romantik Parkhotel Het Gulpdal
Dorpsstraat 40,
Slenaken, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 40, Slenaken, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Romantik Parkhotel Het Gulpdal, gelegen in het pittoreske Slenaken, is uw uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf te midden van het adembenemende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Onze comfortabele kamers bieden prachtige vergezichten en zijn uitgerust met moderne voorzieningen voor uw gemak. In het hotel geniet u van faciliteiten zoals een gezellige lounge, een zonneterras en een restaurant met lokale specialiteiten. Ontdek de charme van Limburg vanuit Hotel Gulpdal, waar natuur en comfort naadloos samenvloeien.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Amerikaans kerkhof Henri-Chapelle

Cultuur
Rue Du Mémorial Américain 159

De Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle herbergen de stoffelijke overschotten van 7.992 Amerikaanse soldaten.

Fluweelengrot

Cultuur, Bezienswaardigheden
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Kasteel Valkenburg

Cultuur, Bezienswaardigheden
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

Gemeentegrot

Cultuur, Bezienswaardigheden
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau