Uniek overnachten
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de natuur nabij Leuven in een koetshuis incl. ontbijt

B&B Baron's House Neerijse
Neerijse (Leuven), Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
72,50
totaal: 164,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 162 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een koetshuis midden in de natuur nabij Leuven incl. ontbijt

Ontdek de charme van B&B Baron's House in Neerijse, een idyllisch toevluchtsoord genesteld in het historische koetshuis van het kasteelpark, omgeven door het adembenemende natuurreservaat De Doode Bemde. Verken de rijke geschiedenis en cultuur van nabijgelegen steden zoals Leuven, met zijn prestigieuze universiteit en levendige marktpleinen, of duik in de bruisende sfeer van Brussel. Voor natuurliefhebbers liggen eindeloze wandelpaden door De Doode Bemde klaar, waar zeldzame flora en fauna te bewonderen zijn. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de vele fietsroutes die de regio rijk is, terwijl wijn- en bierproeverijen in de omgeving een culinaire ontdekkingstocht beloven. B&B Baron's House is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke ervaring, waar de schoonheid van de Belgische natuur samensmelt met culturele rijkdom en ontspanning.

Uniek overnachten
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de natuur nabij Leuven in een koetshuis incl. ontbijt

B&B Baron's House Neerijse
Neerijse (Leuven), Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf midden in de natuur in een Koetshuis
  • Leuven op 8 km gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het verblijf
  • Tip: ontdek de hoofdstad Brussel
Tips voor tijdens je verblijf

Natuurreservaat De Doode Bemde
Gelegen in het hart van Vlaams-Brabant, biedt het natuurreservaat De Doode Bemde een unieke kans om de ongerepte natuur te ervaren. Dit uitgestrekte gebied, doorkruist door de rivier de Dijle, is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Met zijn rijke biodiversiteit is het reservaat thuis voor een verscheidenheid aan planten- en diersoorten, waaronder zeldzame vogels en waterplanten. De verschillende wandelpaden leiden je door vochtige graslanden, bossen en langs rivieroevers, elk met hun eigen unieke flora en fauna. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Universiteitsstad Leuven
Deze bruisende stad, bekend om zijn prestigieuze universiteit, die dateert uit 1425, is een smeltkroes van cultuur en geschiedenis. Het stadhuis van Leuven, een meesterwerk van gotische architectuur, en de imposante Sint-Pieterskerk zijn slechts enkele van de historische schatten die de stad te bieden heeft. Leuven is ook een stad van innovatie en jeugd, waar de levendige sfeer wordt versterkt door de vele studenten. De talrijke cafés en restaurants bieden voor ieder wat wils, van traditionele Belgische gerechten tot internationale keukens. Mis ook niet de kans om de Oude Markt te bezoeken, vaak aangeduid als de 'langste toog ter wereld', waar je kunt genieten van een rijke selectie aan Belgische bieren.

Kasteel van Horst
Dit schilderachtige kasteel, gelegen in het groene landschap van het Hageland, is een prachtig voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Het kasteel van Horst, nog steeds omringd door water, biedt een fascinerend inzicht in het leven in de middeleeuwen. Het is beroemd geworden als de thuisbasis van de ridderlijke figuur 'De Rode Ridder' uit de gelijknamige Belgische stripreeks. Bezoekers kunnen het kasteel verkennen, dat gedeeltelijk toegankelijk is voor het publiek, en meer leren over zijn geschiedenis in het kleine, maar informatieve museum. De omliggende landschappen zijn ideaal voor wandelingen en bieden prachtige uitzichten op het kasteel en de natuur. Het kasteel organiseert ook regelmatig evenementen, zoals middeleeuwse feesten en concerten, die een unieke ervaring bieden voor jong en oud.

B&B Baron's House Neerijse
Kapelweg 6,
Neerijse (Leuven), België
Kaart
Kapelweg 6, Neerijse (Leuven), België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

B&B Baron's House in Neerijse, gesitueerd in het historische koetshuis van het kasteelpark en omgeven door het natuurreservaat De Doode Bemde, biedt een exclusieve verblijfservaring met luxe kamers. Elke kamer is voorzien van moderne gemakken zoals een luxueuze badkamer, flatscreen tv, internet, minibar en kluis, en pronkt met schitterende uitzichten. Bezoekers starten de dag met een vers ontbijt in de sfeervolle Baron's room. Ideaal gelegen voor het ontdekken van Leuven, Waver, Brussel of voor serene wandelingen in de omringende natuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oude Markt Leuven

Pleinen
Oude Markt

Op een korte afstand van de Sint-Pieterskerk, vind je de Oude Markt. Een plein omringd door prachtige herenhuizen. Dé ontmoetingsplek van Leuven, waar bij mooi weer de vele terrassen snel volstromen.

Het Stadhuis Leuven

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt 9

Ze noemen het zelf 'de mooiste stadhuisgevel ter wereld' en dat is hun goed recht. Dit imposante gotische gebouw is niet te missen. Hoe langer je blijft kijken, hoe meer je ontdek op de prachtige gevel.

Leuven

Steden
Grote Markt

In het bruisende Leuven is van alles te beleven. Bezoek de mooie gebouwen en pleinen en strijk neer op één van de gezellige terrasjes.

De Sint-Pieterskerk Leuven

Kerken en kathedralen
Grote Markt 1

Draai je om en verbaas je over de schoonheid van het gotische gebouw. De rooms-Katholieke Sint-Pieterskerk uit de 15de eeuw is een kunstwerk op zichzelf. Meerdere blikvangers staan binnen tentoongesteld, zoals 'Het Laatste Avondmaal' van Dieric Bouts.

Pajottenland

Natuur & Parken
Pajottenland

In dit natuurgebied beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Verken het gebied met de vele fiets- en wandelroutes.

Het Hergé Museum

Musea
Rue Du Labrador 26-B

Het Hergé-museum is een museum in Louvain-la-Neuve. De nadruk ligt op zijn belangrijkste creatie, stripfiguur Kuifje.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau