Romantisch tiny house met wellness
Romantisch tiny house met wellness
Romantisch tiny house met wellness
Romantisch tiny house met wellness
Romantisch tiny house met wellness

Romantisch tiny house met wellness

  • 1 Slaapkamer
  • 1 Losse toiletruimte
  • 1 Badkamer
  • 1 Keuken
  • 1 Woonkamer

Over deze accommodatie

Wil jij binnenkort een romantisch weekendje weg en tijdens je verblijf helemaal tot rust komen? Boek dan een verblijf in dit romantische tiny house met wellness voor twee personen. Het tiny house ligt op een aantrekkelijk vakantiepark midden in de natuurlijke omgeving van de Veluwe. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie volop genieten van de weelderige omgeving, de voorzieningen op het park en natuurlijk van elkaars gezelschap!

Dit tiny house bevindt zich op een prachtige plek op het park en biedt een hoge mate van privacy. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Met een luxe sunshower en bubbelbad op de slaapkamer kom je heerlijk tot rust. De unieke ramen zorgen voor veel lichtinval met bovendien een heerlijke lounge in het (bloem)kozijn. Naast de luxe wellness faciliteiten binnen, kun je óók genieten van een heerlijke buitendouche en -bad, beide met warm water natuurlijk, zodat je er jaarrond van kunt genieten. De keuken is voorzien van een tweepits gasstel, een vaatwasser, Nespresso apparaat en waterkoker. Tevens is er een combimagnetron aanwezig. Het warme interieur door Homeful Collection zorgt er direct voor dat jij je helemaal thuis voelt. Avonds kunnen jullie je favoriete serie of film op Netflix bekijken op de flatscreen-tv. Uiteraard is er ook gratis wifi beschikbaar.

Het park zelf biedt een scala aan activiteiten om je bezig te houden. Sportliefhebbers kunnen zich vermaken met zwemmen in zowel het binnen- als buitenzwembad, bowlen, voetballen, tennissen, tafeltennissen, jeu de boules spelen of een potje midgetgolfen. Het park beschikt tevens over een restaurant voor uitgebreide diners en een snackbar voor een snelle hap.

Voor wie de omgeving wil verkennen, is het mogelijk om fietsen te huren op het park en de prachtige Veluwe te ontdekken. Hier wachten schitterende wandel- en fietstochten op jullie. Als jullie meer zin hebben om te winkelen of een museum te bezoeken, bevindt deze accommodatie zich tussen de bruisende steden Amersfoort en Apeldoorn, waar altijd wel iets te beleven is. Als jullie met kinderen reizen, zijn er ook verschillende leuke attracties in de buurt, zoals de Apenheul in Apeldoorn, dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem of het Dolfinarium in Harderwijk.

Populairste voorzieningen

Wifi
Televisie
Parkeergelegenheid
Bubbelbad / hot tub
Koffieapparaat
Waterkoker
Tuin
Restaurant
Speeltoestellen
Toon alle voorzieningen

Kamerindeling

Praktische informatie

Geschikt voor:1-2 personen

Minimaal verblijf:2 nachten

Maximaal verblijf:Geen maximum

Inchecken:Van 15:00 tot 17:00

Uitchecken:Voor 10:00

Huisregels:
  • Geen huisdieren
  • Niet roken

Aanvullende huisregels:
  • Het huisje is alleen voor recreatieve doeleinden te reserveren (tijdelijk huisvesting voor werknemers is niet toegestaan).
  • Inbegrepen: keukendoeken, opgemaakte bedden, handdoeken (2 p.p.), Sauna Pakket (badjas & zeepjes) p.p.

Annuleren:
  • Binnen 24 uur direct te annuleren tegen administratiekosten
  • Gratis omboeken tot 1 week voor incheckdatum
  • Tot 1 week voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 1 week voor de incheckdatum 10% van de reissom terug

Inbegrepen bij boeking

Eindschoonmaak
Bedlinnen
Parkeren
WiFi

Eventuele bijkomende kosten

Extra handdoekenpakket
Per stuk
Optioneel bij boeking
€ 8,50

Locatie

De exacte locatie ontvang je na de reservering
Bekijk locatie op kaart
Vanaf 
€ 134per nacht
Kies datums
Je boeking
Kies Kies datums
Datum
Laden...
Laden...
Kies datums
Laden...
Boek nu 
Selecteer
Vraag? Neem contact op

Soortgelijke overnachtingenBekijk alles