Romantisch weekendje Nederland
land vlag

Romantisch weekendje Nederland

Bestemmingen | Nederland
"Romantiek in eigen land"

Ons eigen land is romantischer dan je ongetwijfeld zult denken! Wat dacht je van het in het zuiden gelegen Maastricht? Een ideale bestemming om met jouw geliefde heen te gaan. Ook in de hoofdstad Amsterdam zijn romantische uitjes te maken. Vergelijk hier alle weekendjes weg in Nederland!

Al vanaf € 43,-
Wij vergelijken o.a.
reisbureaus

Nederland - Romantiek in eigen land

Waarom zou je ver reizen als de romantiek ook een stuk dichterbij te vinden is? Nederland is van alle markten thuis. Je vindt hier de mooiste natuurgebieden, de fijne stranden en prachtige historische steden op slechts een enkele kilometers afstand. Kiezen jullie voor een weekendje shoppen, cultuur snuiven, ontspannen in een wellness resort of een combinatie hiervan? Een romantisch weekendje in eigen land hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Ontdek wat ons eigen land jullie allemaal te beiden heeft.


Romantische uitjes in Nederland

Kasteeltuinen Arcen
romantische uitjes

Kasteeltuinen Arcen

De kasteeltuinen in Arcen zijn gesitueerd op de binnenplaats van een prachtig 17e eeuws kasteel.

Met maar liefst 15 tuinen kunnen jij en je geliefde hier een hele dag vertoeven. Geniet samen van de mooiste bloemenpartijen en kijk uit over de vijvers terwijl jullie luisteren naar het geluid van een waterval. In de kasteeltuinen worden ook regelmatig muziekoptredens gehouden.

Welness
romantische uitjes

Welness

Als je met je lief toe bent aan een weekendje ontspannen, dan kunnen jullie kiezen voor een wellnessarrangement. Diverse wellnessresorts bieden ook overnachtingen aan. Een aanrader is Chateau Sint-Gerlach nabij Maastricht. Hier kun je in Romeinse stijl genieten van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen, waarna jullie een duik kunnen nemen in het sfeervolle zwembad. Het resort heeft een eigen restaurant en bistro en het uitgebreide ontbijtbuffet is voortreffelijk.

Waddeneilanden
romantische uitjes

Waddeneilanden

Als jullie niet heel ver willen reizen, maar toch het gevoel willen hebben dat jullie ver van huis zijn dan zijn de Waddeneilanden een goede reisbestemming. Stap op de boot en laat je meevoeren naar prachtige natuurgebieden. Wandelen en genieten van elkaar terwijl je de zee hoort ruizen op de achtergrond. Met de zilte zeelucht nog in je neus en het zout in je haren vallen jullie in slaap.

Info over Nederland

Eten & drinken
romantische uitjes

Eten & drinken

Nederland staat bekend om zijn zware stampotten, maar gelukkig hebben Hollandse restaurants meer te bieden. Je vind hier diverse restaurants met invloeden vanuit de hele wereld. Romantisch dineren op bijzondere locaties kan ook. Wat dacht je van de Euromast in Rotterdam, de oude watertoren Villa Augustus in Dordrecht of het REM eiland in Amsterdam, waar een oud booreiland is omgetoverd tot sfeervol restaurant?

Overnachten
romantische uitjes

Overnachten

In Nederland kun je hotelovernachtingen vinden voor elk budget. Hier kun je genieten van voordelige hotelarrangementen op de mooiste locaties. Jullie kunnen ervoor kiezen om samen wakker te worden aan het strand op één van onze Waddeneilanden of midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Misschien kiezen jullie voor een historische locatie in de prachtige stad Groningen of voor een wellness hotel in Limburg.

Vervoer
romantische uitjes

Vervoer

In Nederland hebben wij een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om met de auto te reizen. Voor de sportieve stelletjes zijn er diverse wandel- en fietsroutes door Nederland uitgezet die jullie langs de mooiste plekjes voeren. In diverse steden vind je ook nog watertaxi’s en pondjes die je meestal gratis naar de overkant kunnen brengen.

Romantische tips & kortingen

berlijn

Weekendje weg naar Duitsland

Voor een weekendje weg hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Je kunt ook prima een weekend vertoeven in Duitsland. Onze oosterburen hebben natuurlijk genoeg te...

flamingo's

Met een Skoda naar de mooiste romantische bestemmingen!

Skoda is een autoproducent uit Tsjechië, die in 1895 tot stand is gekomen. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Tsjechië. De Volkswagen Groep is sinds 2000 eigena...