Romantisch Weekendje Duitsland
land vlag

Romantisch Weekendje Duitsland

Bestemmingen | Duitsland
"Romantiek bij onze oosterburen"

Duitsland is een verzameling van oude dorpjes, schitterende natuur en moderne steden. Het zijn de ideale ingrediënten voor een romantisch weekendje weg. Bezoek Berlijn, het Zwarte Woud, Sauerland of Oberhausen. Vergelijk bij ons de leukste weekendjes weg!

al vanaf 39,-
Wij vergelijken o.a.
reisbureaus

Duitsland - Geniet volop van elkaar tijdens een romantisch weekendje Duitsland

In het drukke leven van alledag is het niet altijd makkelijk om veel tijd met elkaar door te brengen. Toch is het belangrijk voor je relatie om regelmatig aandacht aan elkaar te besteden. Met een romantisch uitje naar Duitsland ben je er even helemaal tussenuit. Geniet bijvoorbeeld een weekend lang van alle romantische hoogtepunten die ons buurland te bieden heeft.

Romantische bestemmingen


Vergelijk alle romantische weekendjes Duitsland

informatie

Waarom romantisch Duitsland?

  • Maak romantische wandelingen in één van de vele natuurgebieden in Duitsland. Wat dacht je van een mooie wandeling in het Zwarte Woud of langs één van de vele rivieren?
  • Bezoek één van typisch oude Duitse dorpjes, met typerende huisjes met houtwerk!
  • De Duitse hoofdstad heeft een indrukwekkende geschiedenis en is hiermee absoluut de moeite waard om te bezoeken!
  • Het land ligt vlakbij ons eigen landje en is ideaal bereikbaar met de trein en auto!
  • Duitsland is erg aangenaam geprijsd op het gebied van hotels en restaurants. De weekendjes zijn vaak dan ook scherp in prijs!

Romantische uitjes in Duitsland

Romantische bestemming Duitsland
romantische uitjes

Romantische bestemming Duitsland

Duitsland is een bestemming met vele gezichten. Je vindt er prachtige landschappen, imposante kastelen en historische bezienswaardigheden. Genoeg ingrediënten voor een romantisch weekendje weg. Zo is een verblijf in de stad Koblenz een echte aanrader. Het heeft namelijk een prachtige ligging tussen de rivieren de Rijn en de Moezel. Je kunt dit stukje natuurschoon prima verkennen met de boot. Er worden namelijk regelmatig vaartochten over de rivieren georganiseerd. Het is een romantisch uitje waar tientallen stelletjes al van hebben genoten.

Slenteren door Koblenz
romantische uitjes

Slenteren door Koblenz

Koblenz zelf is ook een mooie plek voor een flinke portie romantiek. Het is namelijk erg leuk om samen de smalle straatjes en boetiekjes van deze stad te ontdekken. Zo vind je in de ‘Altstadt’ vele kleine winkeltjes waar je elkaar bijvoorbeeld kunt verrassen met een mooi cadeautje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere doos hartenbonbons?

Romantische accommodatie
romantische uitjes

Romantische accommodatie

Ook voor romantische hotels hoef je in Koblenz niet ver te zoeken. Een absolute aanrader is Hotel Schloss Engers, ongeveer 15 kilometer van de stad vandaan. In deze accommodatie kun je onder andere verblijven in romantische kamers met rococostijl. Bovendien kun je lekker samen ontspannen in de heerlijke sauna of stoombad. Of geniet tijdens een romantisch avondje van een heerlijke massage in het wellness gedeelte van het hotel.

Wat je moet weten over Duitsland

Romantiek aan de Moezel
romantische uitjes

Romantiek aan de Moezel

Met een verblijf in Koblenz maak je een romantisch uitje in Duitsland zeker tot een succes. Maar er zijn meer steden waar je de liefde kunt vieren. Zo is een verblijf in een hotel nabij de stad Cochem puur genieten geblazen. Je verblijft vlakbij de schitterende rivier de Moezel, onder andere bekend vanwege de tientallen wijngaarden in het groene landschap. Deze kun je bezoeken tijdens een romantische wandel- of fietstocht met je geliefde. Proost de wereldberoemde ‘Moezelwijn’ op een geslaagd weekendje weg.

Pure romantiek in Cochem
romantische uitjes

Pure romantiek in Cochem

Nabij de Moezel vind je zowel prachtige wijngaarden als romantische steden. Ervaar bijvoorbeeld de gezellige sfeer van het West-Duitse stadje Cochem. Door de vele oude burchten en muren waan je je hier even weer terug in de Middeleeuwen. Bovendien ademt de barokke fontein in het hart van Lochem pure romantiek uit. Boven Cochem torent de imposante Rijksburcht uit. Wanneer je deze samen beklimt heb je vanaf de top een schitterend uitzicht over de Moezel.

Laat je in de watten leggen
romantische uitjes

Laat je in de watten leggen

Vlakbij de Moezel vind je diverse mooie hotels. Zo beleef je in hotel Pollman, op ongeveer 6 kilometer rijden van Lochem, een fijne overnachting. Laat je bijvoorbeeld even flink in de watten leggen in het wellnesscentrum van het hotel. Tijdens een romantisch uitje in Duitsland heb je niet alleen tijd voor elkaar, maar kom je ook even tot rust.

Romantische tips & kortingen

berlijn

Weekendje weg naar Duitsland

Voor een weekendje weg hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Je kunt ook prima een weekend vertoeven in Duitsland. Onze oosterburen hebben natuurlijk genoeg te...

flamingo's

Met een Skoda naar de mooiste romantische bestemmingen!

Skoda is een autoproducent uit Tsjechië, die in 1895 tot stand is gekomen. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Tsjechië. De Volkswagen Groep is sinds 2000 eigena...