Besparen op een weekendje naar Rome

land vlag
Wij vergelijken o.a.
reisbureaus

Tips voor een weekendje Rome!

Een van de meest romantische steden in Europa is toch wel Rome. In deze stad van cultuur is ontzettend veel te zien en te beleven en je kunt er heerlijk eten! Daarnaast kun je bij bijvoorbeeld Villa Borghese heerlijk wandelen. Dit wordt ook wel gezien als het park van de stad Rome. Wat velen niet weten is dat er zelf een kleine dierentuin is die zeker het bezoeken waard is. Daarnaast zie je ook ontzettend veel toeristen op een Segway. Na een fixe wandeling of een route met de Segway ga je met een snelle ondergrondse verbinding weer terug in het centrum van de stad. Boek hier gemakkelijk een weekendje naar Rome!

Met het vliegtuig naar Rome

Een makkelijke vuistregel voor de kosten van je vliegticket is dat in het laagseizoen een retour naar Rome €100 kost en in het hoogseizoen €200. Gezien de populariteit van de eerste miljoenenstad van de wereld heb je een zeer ruime keuze! Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk vliegtickets met elkaar vergelijken via Google flights. Wie reist per vliegtuig moet ook altijd een manier verzinnen om er te komen. Veelal wordt er voor gekozen om de auto te parkeren, openbaar vervoer, taxi of iemand halen en brengen. De laatste jaren zien we dat het parkeren bij vliegvelden steeds meer voorkeur geniet wegens de aantrekkelijke prijzen en goede service. Een gemakkelijke website voor het zoeken naar een parkeerplaats is Vliegenenparkeren. Op deze website kunt u gemakkelijk een goedkope parking boeken bij vliegvelden in Nederland Duitsland of België.

Reizen vanaf luchthaven Schiphol

Schiphol is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De trein stopt onder de luchthaven en je stapt zo de vertrekhal in. Tickets kun je gemakkelijk bestellen via de website van de NS. Voor het halen en brengen kan men stoppen op de kiss and ride strook en zo kun je elkaar nog even uitzwaaien. Parkeer Schiphol bij Smart parking is een optie. De kosten buiten het seizoen om bedragen €49,50 voor 8 dagen parkeren. Echter, loopt dit bedrag in de zomermaanden op tot €89,50! Parkeer Schiphol kan veel goedkoper door even een vergelijking te maken en vervolgens te kiezen voor de service van een van de parkings!

Over: Romantisch-WeekendjeWeg.nl

Romantisch-WeekendjeWeg.nl helpt je graag bij het plannen van een weekendje weg met jouw geliefde. Wij inspireren je met de leukste romantische uitjes, presenteren de leukste bestemmingen, houden je op de hoogte van goedkope aanbiedingen en vergelijken alle reisorganisaties. Houd ons op Facebook in de gaten voor de beste deals en leukste inspiratie!

Romantische aanbiedingen


Romantische tips & kortingen

berlijn

Weekendje weg naar Duitsland

Voor een weekendje weg hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Je kunt ook prima een weekend vertoeven in Duitsland. Onze oosterburen hebben natuurlijk genoeg te...

flamingo's

Met een Skoda naar de mooiste romantische bestemmingen!

Skoda is een autoproducent uit Tsjechië, die in 1895 tot stand is gekomen. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Tsjechië. De Volkswagen Groep is sinds 2000 eigena...